En İyi Bitcoin Borsaları


En iyi bitcoin borsaları tespit etmesi o kadar kolay olan bir şey değildir. Neden peki? Basitçe söylemek gerekirse bitcoin kazanmak için hazırlanan en iyi sitelerin çoğu yakın zamanda hayata geçirilen siteler. Tarihleri çok kısa. Bu, onların hizmet ve ürünleri hakkında söz sahibi olmak için çok az şeyleri olduğu anlamına geliyor. Bu sayfaya gelen insanların çoğu, güvenli bir yolla nasıl bitcoin satın alacağını soruyor olacak. İşte burası iyi bir başlangıç ​​noktası. Nasıl olacağını görelim.
Yurt dışında şuanda en çok işlem yapılan ve popüler borsalar;
           CEX.İO     https://cex.io/r/0/up124687179/0/
Türkiye’de işlem yapan BORSALARI SADECE TÜRK LİRASI YATIRMA VE ÇEKME İŞLEMLERİNDE KULLANIN . TÜRK BORSALARINDA  ASLA  PARA TUTMAYIN
En iyi bitcoin borsası ararken göz önüne alınması gereken ilk şey, ilgili web sitesinin ve sunucularının ne kadar güvenli olduğudur. Bu noktada şunu sormak gerekir: bu borsa soğuk depoda (bakınız: Soğuk Cüzdan) şeffaf coin hizmeti sunan güvenilir bir borsa mı ve müşterileri mutlu mu? Hangi para birimilerinin kullanılabilir olduğuna da dikkat etmeniz iyidir: USD, Euro, TL veya diğer fiat para birimleriyle ticaret yapabileceğin bir bitcoin borsası mı arıyorsun? Konum genelde neyin sunulduğuna dair bir fikir verir. Bununla birlikte, en büyük bitcoin borsaları genellikle hükümet tarafından basılan para ve altcoinler ile bitcoin satın almak için birçok seçeneğe sahiptir.
Nerede ticaret yapacağımı araştırmanın aşırı karmaşık olması beni bu blog yazısını yazmaya yönlendirdi. Her ne kadar yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarınızı yapmanız gerekse de, umarım bu yardımcı olur. Aşağıda bitcoin satın almak için kullanabileceğiniz en iyi borsaların tablosu verilmiştir. Kripto para alışverişinde yeniyseniz o zaman biraz araştırma yapıp, dikkatli olmanızda fayda vardır.
   PARANIZIN MİKTARI 1O BİN TL ÜZERİ İSE  BORSADA TUTMAYIN 
 LEGDER CÜZDAN YADA TREZOR CÜZDAN ALIN PARAYA KIYIP 
         HİÇBİR BORSANIN HACKLENMEME GARANTİSİ YOK 
HİÇBİR BANKANIN GARANTİSİ OLMADIĞI GİBİ
Güvenilir ve iyi kullanıcı derecelendirmelerine sahip olan borsalar, doğal olarak diğer rakiplerinden daha yüksek sıralamaya sahip olacaklardır. Birçok kullanıcı bu özelliği talep ettiği için paypal ile bitcoin satın alma özelliği sunan borsalara ekstra puan verilir. Sıralamada tercih, aynı zamanda, kredi kartı ile bitcoin satın alma seçeneği sunanlar için de verilmektedir. Aşağıdaki en iyi bitcoin borsaları listesindeki her seçeneğe göz atın. Gelecekte referans olması için bu sayfayı favorilerinize eklediğinizden emin olun.

Yorumlar