Binance Referans Kodu Nedir

 Her iki borsaya da ayrı ayrı kayıt olabilirsiniz. Tr Binance ‘ın Global Binance ‘dan farkı : Havale ile para yatırbiliyor olmanız. Eğer ben papara, ininal kart, kredi kartı ile para yatıracağım veya farkı bir borsadan coinlerimi binance ‘a transfer edeceğim diyorsanız o zaman size global binance üyeliği yeterli gelecektir.

Binance Referans Kimliği : SBLCE352

Binance Referans Kimliği NediN7WJ9S8L


Dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip kripto para borsası Binance ile işlem yapmak oldukça kolay ve kullanıcı dostudur. Bitcoin, Ether, BNB, XRP ve Tether gibi işlem hacmi yüksek kripto paraların yanında yüzlerce altcoinde de güvenle işlem açabilirsiniz.

Binance Referans Kodu veya Referans Kimliği Binance Referans Kodu; alım-satım işlemleri için kripto para borsası Binance’a ödeyeceğiniz komisyonlardan indirim kazanmak için kullanılır. Türkçe Binance bölümünde Binance Referans Kodu yerine zaman zaman Binance Referans Kimliği tabiri de kullanılmaktadır. Her ikisi de aynı şeyi ifade etmektedir.
Örneğin; Binance hesabınızı açarken referans kodu girebilir ve her alım-satım işlemi yaptığınızda ödediğiniz komisyonun bir kısmını komisyon geri ödemesi olarak alabilirsiniz.
Binance hesabınızı açarken komisyon indirim kodu (id) kullanarak açtıysanız; kullanıcı sekmesinin altındaki referans bağlantısına tıklayıp ”Sizinle Paylaşılan Komisyonlar” kısmında komisyon indirimi olarak hesabınıza geri yatan komisyonlar ile ilgili detayları görebilirsiniz.

Binance Referans Kodu Giriş Alanı

Aşağıda Türkçe ve İngilizce Binance sitesi referans kodu giriş kısmını gösteriyoruz. Bu alana girdiğiniz kod size sunulacak komisyon indiriminin tutarını belirleyecek. Bu kodu ister mobil uygulama üzerinden isterseniz web sitesi üzerinden girebilirsiniz.



Yorumlar