Binance Referans Kimliği Nedir : DDF4H8EG











Binance Referans Kimliği : OXNVSQ4W 

Referans kimliği  kodu OXNVSQ4Wile Binance.com’a kaydolun ve şifreleme işlemlerinde tüm işlem ücretinizde% -10 ömür boyu indirim kazanın.
% Komisyon komisyon oranının% -10 komisyonu olan bir Arkadaşlar Komisyonunun Geri Verme Oranından yararlanın, aşağıdaki şekilde olduğu gibi kayıt formundaki “Referans Verenin Kimliği (opsiyonel)” alanına OXNVSQ4W yazın veya linke tıklayın otomatik dolacaktır https://www.binance.com/tr/register?ref=OXNVSQ4W
Binance referans kimliği : OXNVSQ4W
Binance referans Kimliği : DDF4H8EG





Aşağıda iki farkı referans kimliği yer almakta.

Global Binance borsası için referans kimliği : SBLCE352

TrBinance borsası için referans kimliği : 58M5S5Y2

Bu borsalardan her ikisine de kayıt olmanızı tavsiye ederim.
Global binance ‘da havale ile para yatırma ve çekme işlemi yok. Papara, ininal, Advcash ile para yatırabiliyorsunuz veya farklı bir borsadan (siteden) coinlerinizi global binance borsasına transfer edebiliyorsunuz. Fakat tüm coinler (300 tane kadar) ve vadeli işlemler gibi birçok market var. Kesinlikle ihtiyacınız olacaktır.


Tr binance borsasında ise havale /eft ve coin transferi haricinde başka bir yöntem bulunmamaktadır. Ayrıca TrBinance ‘da şuanda vadeli işlemler (kaldıraçlı işlemler) yok. Ek olarak sitede şuanda 30 tane kadar en çok rağbet gören coin mevcut. Yani her coini alamıyorsunuz.
Özet olarak bu iki borsayı aynı anda kullanabilirsiniz. Birbirleri arasında coin transferi ÜCRETSİZDİR. Üyelik sırasında problem yaşar veya desteğe ihtiyacınız olursa sitemizdeki “binance ‘a kayıt olma” yazısından faydalanabilirsiniz.





  • Binance
  • Binance Referans Kimliği ,
  • Referans Kimliği ,
  • Binance Referans ,
  •  Binance  
  • Referans Kimliği Nedir
,

Yorumlar