TrBinance Nasıl Kayıt Olunur ?

 Binance‘ a kayıt olmak için öncelikle buraya tıklayın. Karşınıza binance global ‘in “Hesap Oluşturma” sayfası açılacaktır. İki farklı yöntemle hesap açabilirsiniz. Birincisi E-posta bir diğeri ise Mobil yani cep telefonu numaranız ile.. Öncelikle size mail adresiniz ile üyelik nasıl yapılır ondan bahsedeceğim.

Hesap oluşturma sayfasında sizden sadece iki bilgi isteyecektir. Birincisi e-mail adresiniz, ikincisi ise; unutmayacağınız bir şifre (belirleyeceğiniz şifreniz en az 8 karakter olmalı, büyük harf ve sayı içermelidir). Referans Kimliği kısmında Türkiye ‘den üye olanlar için 16MD1BYN refenans kodu çıkacatır. Eğer referans kimliği kısmı boş ise; buraya tıklayarak üyelik sayfasını yeniden açabilirsiniz. Eğer referans kısmı tekrar boş çıkmışsa; Bu kodu oraya girebilirsiniz : https://www.trbinance.com/account/signup?ref=16MD1BYN

Bu üç bilgiyi girerek “Hesap Oluştur” butonuna tıklıyoruz. Karşınıza yapboz çıkacaktır. Yapboz parçasını sağa kaydırarak boşluğu doldurun (robot koruması için klasik uygulanan güvenlik yöntemidir). Bir sonraki ekranda aşağıdaki gibi bir “Hesap Doğrulama” sayfası çıkacatır.

Binance Hesap Aktif Etme


Vermiş olduğunuz mail adresinize 6 haneli bir doğrulama kodu gelmiş olması gerek bu sırada. Bu kod 30 dakika boyunca geçerlidir. Yani 30 dk içinde bu kodu girmeniz gerekiyor. Eğer hesap doğrulama kodu gelmediyse, sayfanın altındaki 60 saniyelik süre dolduğunda yeniden hesap doğrulama kodu isteyebilirsiniz.


Binance Hesap Doğrulama Kodu Gelmediyse “E-postayı tekrar gönder” Butonuna Tıklayın
Mailinize giriş yaptığınızda; mail kutunuzda binance ‘dan aşağıda resimdeki gibi bir mail gelmiş olması gerekiyor. 6 haneli kodunuz bu mail içerisindedir. Eğer doğrulama maili gelmediyse; junk / spam mail kutusu gibi yerlere bakın. Eğer yine bulamadıysanız 1-2 defa daha yeniden kodu isteyin. Buna rağmen 30 dakika boyunca hiçbir mail gelmediyse; muhtemelen mail adresinizi yanlış girmişsinizdir. Dolaysıyla kayıt işlenlere buraya tıklayarak yeniden başlamanız gerekiyor.

6 haneli kodunuz geldiyse ve ekrana girdiyseniz; artık üyelik işleminiz tamamlandı demektir. Doğrulama kodunu girdikten sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir “Hoşgeldiniz Sayfası” çıkacaktır. Bu sayfada binance nasıl kullanılır klavuzuna göz atabilir veya direkt olarak binance ‘a giriş yaparak para yatırma işlemi ile devam edebilirsiniz.

Eğer binance hesabı aktif etmede problem yaşıyorsanız, muhtemelen şu gibi mesajlar karşınıza çıkacaktır. “Binance Aktivasyonı Başarısız (Sistem Hatası)” Bu durumda, aşağıdaki yorumlar kısmına problemini yazarsanız, 15-20 dakika gibi bir sürede kullanıcılardan çözüm yanıtı gelecektir.



Yorumlar