Binance Nasıl Üye Olunur

Binance Nasıl Üye Olunur

Bitcoin ile başlayan ve devamı gelen kripto para çılgınlığı çığ gibi büyüyor. Ancak birçok insan hala kripto para borsalarını nasıl kullanacağını bilmiyor.

binance bir hong kong borsasıdır

şu an coinmarketcap’ta görünene göre dolaşımdaki bitcoinin %1.5’i buradadır. türkiye’nin en büyük borsası olan paribu’nun oranı %0.2 olmasına göre kıyas yapınız. üstelik bu borsa kurulalı 5 ay oldu olmadı. 5 ayda muazzam bir büyümesi var. adamların her şeyi belli çünkü.
türk borsalarındaki coin’lerden buraya gönderilip orada exchange edilebilir. veya kart ile cex.io’dan bitcoin alınıp ordan binance’eye gönderilebilir. fakat %3.5 cex.iokomisyonu artı transfer ücreti vs. derken çok fazla komisyon ücreti çıkar. bunun için benim izlediğim yolu göstereceğim.

şimdi binance’e üye olmalısınız

BİNANCE ÜYE OL  üye olduktan sonra bilgisayardaysanız eğer yukardaki funds bölmesinden deposits withdrawals kısmına geliyorsunuz. burada bitcoini buluyorsunuz ve deposit kısmına tıklıyorsunuz. burda karşınıza bitcoin cüzdan kimliğiniz çıkacak. bu numarayı kopyalayıp geri paribu’ya geçiyorsunuz. paribudan bitcoin işlemleri kısmına geliyorsunuz. burdan bitcoin çekmeye tıklayıp cüzdan numarasını girip miktar kısmında eğer hepsini yollayacaksanız ‘`+`’ ya basıyorsunuz. burada yanda belirtildiği gibi 10binde 5 btc lik bir transfer ücreti var. bu para minerlara gidiyor, sitenin kendi aldığı bir ücret değil. minerlar sadece bitcoin üretmez aynı zamanda transferleri’de yapar. yaklaşık 6 dolardan 24 lira gibi bir transfer ücreti oluyor. (şu an 35 lira oldu)
işlemi onayladığınızda telefonunuza onay smsi geliyor. onayladığınız zaman transfer başlıyor. benim transferim yarım saatte geçmişti ama daha fazla veya daha az da sürebilir.

Yorumlar