Paribu İle Binance Hesabına Para Aktarma Nasıl Yapılır?

Eğer bir binance hesabınız var ise ve binance hesabına para yatırma işlemi için yurt dışında bir banka hesabınız olması gerekmektedir. Bu nedenle Türkiye üzerinden binance hesabınıza bitcoin ve diğer alt coin alabilmeniz için Türkiye’de ki bitcoin borsalarını kullanmanız gerekmektedir. Bu borsalar arasında da paribu bulunmaktadır.
Eğer bir binance hesabınız yok ise buradan binance hesabına nasıl kayıt olacağını öğrenebilirsiniz. Binance hesabına kayıt olduktan sonra giriş yapmanız ve bitcoin cüzdan numarasını öğrenmeniz yeterli olacaktır.
Daha sonra thodex hesabınız yok ise thodex hesabı oluşturmanız gerekmektedir. thodex hesabınızı oluşturduktan sonra giriş yapmanız ve paribu hesabınıza para yatırmanız ve daha sonra bitcoin almanız yeterli olacaktır. thodex hesabınıza para yatırma işlemi yapmadan önce telefon numaranızı girerek hesabınızı onaylamanız gerekmektedir. 

İki bitcoin para borsasında da hesabınızı oluşturduktan sonra thodex hesabınıza akbank üzerinden para yatırma işlemi yapabilirsiniz. Paranız hesabınıza geçtikten sonra binance hesabınıza giriş yaparak bir adet bitcoin wallet numarası almanız gerekmektedir. Aldığınız bitcoin wallet numarasına thodex hesabınızdan bitcoin transferi yaparak işlemi tamamlayabilirsiniz.
thodex  hesabından Binance hesabına aktarım yapılırken dikkat edilmesi gerekenler;
  • Sadece onaylanmış hesaplardan bitcoin transferi yapabilirsiniz. Onaylanmamış hesapların dışında bitcoin transferi yapılamamaktadır.
  • Binance hesabınızdan aldığınız bitcoin cüzdan numarası ile paribu hesabınıza girdiğiniz bitcoin cüzdan numarasının aynı olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.
Binance dünya çapında en büyük bitcoin ve alt coin borsa şirketleri arasında bulunmaktadır. Binance üzerinden hızlı şekilde bitcoin ve diğer alt coin alım satım işlemi yapabilirsiniz. Binance borsasının sunduğu geniş hizmetler nedeni ile Türkiye’de ve diğer ülkelerde oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır.
Yukarıda sizlere binance hesabınıza Türkiye de ki bitcoin borsası olan thodex hesabınızdan nasıl aktarım yapacağınızı anlattık. Yukarıda yazan bilgiler ile kolay ve hızlı şekilde binance hesabınıza bitcoin transferi yapabilirsiniz.

Binance Bitcoin Ve Alt Coin Borsası Neden Tercih Edilmektedir?

  • Binance borsası üzerinden sadece bitcoin değil dünya üzerinde aktif olan bir çok alt coin alım ve satım işlemi yapabilirsiniz. Bu coinlere örnek olarak ethereum, Binance Coin (BNB) ve daha bir çok alt coin altım ve satım işlemi yapabilirsiniz.
  • Binance diğer bitcoin borsaları gibi sizlerden kimlik ya da vb. belgeler talep etmemektedir. Belge göndermeden kayıt olabilir ve işlem yapabilirsiniz.
  • Binance hesabınızı 3. bir şifreleme ile güvende tutmaktadır.
    Google Authenticator ile ek bir şifreleme işlemi yapabilir ve hesabınızı daha güvende tutabilirsiniz.
Binance hesabına sadece diğer borsa hesaplarından sadece bitcoin transferi yapabilirsiniz. Daha sonra yaptığınız bitcoin transferi ile istediğiniz alt coin alabilirsiniz.


Yorumlar