BİNANCE DEN BAŞKA BORSAYA EN DÜŞÜK KOMİSYONLA YOLLAMA

Binance’tan en ucuza coinlerinizi nasıl başka bir borsaya gönderebilirsiniz bu yazıda onu anlatacağım. Diyelim Binance’tan, Thodex e coin göndermek istiyorsunuz ama bu işi en ucuz nasıl halledeceğinizi tam olarak bilmiyorsunuz. O zaman okumaya devam edin.
Buraya tıklayarak sizin için masrafı hesaplayacak siteye gidiyorsunuz. Change Exchange kısmından örneğin Binance seçip, altından Add Destination’dan Thodex  seçiyorsunuz ve aşağıda fotoğrafta yer alan tablo çıkıyor. Fotoğrafın anlamı: Binance’tan Thodex  GAS veya NEO gönderirseniz 0$ masrafınız olur yani bedava. Örneğin NANO gönderirseniz 0.04$’a bu işi halledersiniz.
Ayrıca diyelim ücretsiz diye NEO göndermek istediniz, fotoğrafta da göreceğiniz üzere minumum 1 NEO göndermeniz gerekiyor ancak GAS’ta miktar çok daha düşük. (31 Mayıs 2018 fiyatlarıyla NEO’da minumum 51$’lık coin gönderebilirken, GAS’ta 0.02$’lık bir transfer bile yapabiliyorsunuz.)
Add destination kısmında göndereceğiniz borsa yer almıyorsa bile o kısmı seçmeden sadece kaynak kısmını seçerek bile borsaların transfer ücretlerini görebilirsiniz. Böyle bile çok faydalı.


Yorumlar