Binance referans Kimliği Nerede Yazıyor

Binance referans programı ile arkadaşlarınızı Binance’e davet ederek yapılacak alım satım işlemlerinden %40’a kadar komisyon kazanabilirsiniz. Binance referans programı ve kod alma ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki rehberde bulabilirsiniz.


Binance referans Kimliği  Nedir 

Binance referans kodunuzu öğrenmek için Binance’in sitesinde sağ üst taraftaki kullanıcı işaretinden referans kısmına tıklayın.
Açılan sayfada referans kodunuzu oluşturabilirsiniz. Bu kodu Binnce’e üye olmak isteyen arkadaşlarınız ile paylaşarak yapılacak her alım satım işleminden hem arkadaşınız hem de siz komisyon ödülü kazabilirsiniz.
Referans linkini oluştururken üye olan kişilerin alacağı komisyonu %0 ya da %10 olarak belirleyebilirsiniz.
Referans sayfasının en aşağısında sizin hesabınıza yatırılan komisyon ücretlerini görebilirsiniz. Eğer siz kendi Binance hesabınızı herhangi bir kod olmadan veya komisyon indirimi olmayan kod ile açmışsanız hesabınıza komisyon yatmayacaktır.
” Y55BTUGB ” kodu ile Binance hesabı açarsanız ödediğiniz komisyonun %10’u hesabınıza geri yatacak. Üye olup işlem yaptıktan sonra aşağıdaki kısımda yatırılan komisyonları görebilirsiniz



Yorumlar